Telefoní číslo 777 297 597Telefoní číslo 721 813 951

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ
INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. UDĚLENÍ SOUHLASU

Tímto uděluji společnosti Shade install s.r.o., IČ: 07441720, se sídlem Tylovo náměstí 650/4, PSČ: 12000, Praha, zaps. v OR vedeném Městským soudem v Praze pod sp.zn. C 301094, souhlas se zpracováním mých osobních údajů.

2. KONTATKNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

Shade install s.r.o.
IČ: 07441720
se sídlem Tylovo náměstí 650/4, PSČ: 12000, Praha zaps. v OR vedeném Městským soudem v Praze pod sp.zn. C 301094
https://www.shadeinstall.cz/
email: info@shadeinstall.cz
tel.: +420 777 297 597 / +420 721 813 951

(dále i je jen jako „Správce“)

3. ÚČEL A PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní údaje jsou zpracovány za účelem posouzení žádosti subjektu údajů o navázání spolupráce se Správcem v oblasti nákupu a prodeje stínící techniky, poskytování informací o produktech Správce ze strany Správce ve prospěch subjektu údajů (informacemi o produktech Správce se rozumí zejména technické podklady, výkresy či fotografie) a dále v případě navázání smluvního vztahu jsou osobní údaje zpracovávány za účelem plnění práv a povinností z něj vyplývajících. Osobní údaje jsou dále zpracovávány za účelem marketingových aktivit – zasílání novinek, nabídek, apod.

Osobní údaje jsou zpracovávány na základě tohoto souhlasu, z důvodu provedení opatření před případným uzavřením smlouvy zakládající smluvní vztah mezi subjektem údajů a Správcem a dále z důvodu plnění tohoto smluvního vztahu.

4. ROZSAH ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní údaje subjektů údajů jsou zpracovávány v rozsahu:

  1. jméno a příjmení;
  2. sídlo;
  3. email;
  4. telefonní číslo.

5. DOBA ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Doba zpracování osobních údajů je deset let od udělení souhlasu. V případě uzavření smluvního vztahu mezi subjektem údajů a Správcem nejméně však po dobu nezbytně nutnou k zajištění práv a povinností vyplývajících z tohoto smluvního vztahu.

6. INFORMACE O PŘÍPADNÝCH PŘÍJEMCÍCH A ÚMYSLU PŘEDAT INFORMACE

Osobní údaje poskytnuté subjektem údajů Správce neposkytuje žádné fyzické nebo právnické osobě, orgánu veřejné moci ani jinému subjektu a neposkytuje je žádným třetím osobám. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje subjektu údajů do třetí země nebo mezinárodní organizaci.

7. DALŠÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Subjekt údajů bere na vědomí, že má právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po Správci informace o rozsahu údajů Správcem zpracovávaných, vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, a dále právo požádat o výmaz těchto osobních údajů. Dále je subjekt údajů oprávněn vznést námitku proti zpracování osobních údajů. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů je subjekt údajů oprávněn obrátit se na Správce nebo dozorující orgán, a to Úřad pro ochranu osobních údajů. Subjektů údajů prohlašuje, že byl dostatečně seznámen se svými právy týkající se zpracování osobních údajů, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.

Postarají se o vás

JAN JARKOVSKÝ
pobočka Praha 8
EXTERIÉROVÉ STÍNĚNÍ
DAVID HOFMAN
pobočka Praha 8
interiérové stínění / vedoucí montáží
MARTIN KRATĚNA
Pobočka Praha 2
Lucie Dolhá
oblastní zástupce Východní Čechy
BC. PETRA BEZDĚKOVÁ
FAKTURACE, ÚČETNICTVÍ

VZORKOVÉ PRODEJNY

Vyberte si nejbližší místo kde se s námi můžete potkat.

centrální pobočka Praha 8

ikonka kontaktní osobaDavid Hofman
ikonka adressa pobočkyNad Šutkou 513/5 Praha 8 (mapa)
imgpo,st: 10-12 / 13-18, út,čt: dle tel. domluvy, pá: 8-13

pobočka Praha 2

ikonka kontaktní osobaMARTIN KRATĚNA
ikonka adressa pobočkyTYLOVO NÁM. 650/4 Praha 2 (mapa)
ikonka telefoní číslovchod z Tylovy pasáže (kancelář a prodejna se nachází v 1. patře)
imgKdykoliv dle předchozí telefonické domluvy

OBLASTNÍ ZASTOUPENÍ Ústecký kraj

OBLASTNÍ ZASTOUPENÍ Východní Čechy

Aktuality SHADE Install
NOVINKY

Nově na showroomu

28.07.2020

Nově máme na našem showroomu PVC pergolu se stahovací střechou a LED osvětlením, přijďte vyzkoušet :)

Nový SHOWROOM

05.12.2019

Vážení zákazníci,poslední týden v únoru 2020 plánujeme otevření nového moderního SHOWROOMU, kde bude možné také vyzkoušet naše výrobky v praxi - žaluzie, rolety, markýzy, pergolu. Sledujte naše FB stránky, kde se průběžně dozvíte více informací.

Spustili jsme pro Vás nové webové stránky

19.02.2019

Spustili jsme pro Vás nové webové stránky. V případě, že byste nenašli to co hledáte, neváhejte se na nás obrátit.

Všechny novinky
2019 © SHADE Install. All rights reserved. | web by LUCZIDESIGNE & Connsys