Telefoni číslo 777 297 597Telefoni číslo 721 813 951

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ
INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. UDĚLENÍ SOUHLASU

Tímto uděluji společnosti Shade install s.r.o., IČ: 07441720, se sídlem Tylovo náměstí 650/4, PSČ: 12000, Praha, zaps. v OR vedeném Městským soudem v Praze pod sp.zn. C 301094, souhlas se zpracováním mých osobních údajů.

2. KONTATKNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

Shade install s.r.o.
IČ: 07441720
se sídlem Tylovo náměstí 650/4, PSČ: 12000, Praha zaps. v OR vedeném Městským soudem v Praze pod sp.zn. C 301094
https://www.shadeinstall.cz/
email: info@shadeinstall.cz
tel.: +420 777 297 597 / +420 721 813 951

(dále i je jen jako „Správce“)

3. ÚČEL A PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní údaje jsou zpracovány za účelem posouzení žádosti subjektu údajů o navázání spolupráce se Správcem v oblasti nákupu a prodeje stínící techniky, poskytování informací o produktech Správce ze strany Správce ve prospěch subjektu údajů (informacemi o produktech Správce se rozumí zejména technické podklady, výkresy či fotografie) a dále v případě navázání smluvního vztahu jsou osobní údaje zpracovávány za účelem plnění práv a povinností z něj vyplývajících. Osobní údaje jsou dále zpracovávány za účelem marketingových aktivit – zasílání novinek, nabídek, apod.

Osobní údaje jsou zpracovávány na základě tohoto souhlasu, z důvodu provedení opatření před případným uzavřením smlouvy zakládající smluvní vztah mezi subjektem údajů a Správcem a dále z důvodu plnění tohoto smluvního vztahu.

4. ROZSAH ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní údaje subjektů údajů jsou zpracovávány v rozsahu:

  1. jméno a příjmení;
  2. sídlo;
  3. email;
  4. telefonní číslo.

5. DOBA ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Doba zpracování osobních údajů je deset let od udělení souhlasu. V případě uzavření smluvního vztahu mezi subjektem údajů a Správcem nejméně však po dobu nezbytně nutnou k zajištění práv a povinností vyplývajících z tohoto smluvního vztahu.

6. INFORMACE O PŘÍPADNÝCH PŘÍJEMCÍCH A ÚMYSLU PŘEDAT INFORMACE

Osobní údaje poskytnuté subjektem údajů Správce neposkytuje žádné fyzické nebo právnické osobě, orgánu veřejné moci ani jinému subjektu a neposkytuje je žádným třetím osobám. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje subjektu údajů do třetí země nebo mezinárodní organizaci.

7. DALŠÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Subjekt údajů bere na vědomí, že má právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po Správci informace o rozsahu údajů Správcem zpracovávaných, vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, a dále právo požádat o výmaz těchto osobních údajů. Dále je subjekt údajů oprávněn vznést námitku proti zpracování osobních údajů. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů je subjekt údajů oprávněn obrátit se na Správce nebo dozorující orgán, a to Úřad pro ochranu osobních údajů. Subjektů údajů prohlašuje, že byl dostatečně seznámen se svými právy týkající se zpracování osobních údajů, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.

Postarají se o vás

JAN JARKOVSKÝ
pobočka Praha 8
exteriérové stínění
DAVID HOFMAN
pobočka Praha 8
interiérové stínění / vedoucí montáží
MARTIN KRATĚNA
Pobočka Praha 2
Lucie Dolhá
oblastní zástupce Východní Čechy
BC. PETRA BEZDĚKOVÁ
FAKTURACE, ÚČETNICTVÍ

VZORKOVÉ PRODEJNY

Vyberte si nejbližší místo kde se s námi můžete potkat.

centrální pobočka Praha 8

ikonka kontaktní osobaDAVID HOFMAN
ikonka adressa pobočkyNad Šutkou 513/5 Praha 8 (mapa)
imgpo,st: 10-12 / 13-18, út,čt: dle tel. domluvy, pá: 8-13

pobočka Praha 2

ikonka kontaktní osobaMARTIN KRATĚNA
ikonka adressa pobočkyTYLOVO NÁM. 650/4 Praha 2 (mapa)
ikonka telefoní číslovchod z Tylovy pasáže (kancelář a prodejna se nachází v 1. patře)
imgKdykoliv dle předchozí telefonické domluvy

OBLASTNÍ ZASTOUPENÍ Ústecký kraj

OBLASTNÍ ZASTOUPENÍ Východní Čechy

Aktuality SHADE Install
NOVINKY

Omezení provozu

16.03.2020

Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně koronaviru, jsme se rozhodli omezit styk s veřejností. Chceme títmto maximálně omezit ohrožení našich zákazníků, dodavatelů a všech osob dotčených naší prací. Ostatní vzdálená komunikace funguje bez obezení. Děkujeme za pochopení. Přejeme pevné zdraví!

Nový SHOWROOM

05.12.2019

Vážení zákazníci,poslední týden v únoru 2020 plánujeme otevření nového moderního SHOWROOMU, kde bude možné také vyzkoušet naše výrobky v praxi - žaluzie, rolety, markýzy, pergolu. Sledujte naše FB stránky, kde se průběžně dozvíte více informací.

Sledujte nás na našich Facebookových stránkách

03.05.2019

Sledujte nás na našich Facebookových stránkách naleznete zde nejaktuálnější fotografie z realizací a další důležité informace...

Všechny novinky
2019 © SHADE Install. All rights reserved. | web by LUCZIDESIGNE & Connsys